Johnny jag gillar dig, du har ett svartmoln över dig

Under tiden jag inte blogade hann jag köpa tre små fina grejer. Eller ja, tröjan och busskortshållaren köpte jag men filmen köpte mi padre till mig. Blev så glad. Älskar verkligen min mumin-busskortshållare, så gullig. Tröjan är köpt på H&M för 199kr och busskortshållaren är köpt på Akademiska bokhandeln för ca 30kr.
 
 
 
Allmänt | | Kommentera

Jag var ingen, du var Aprilhimlen

Tog en mys morgon fast jag inte borde. Jag tänker börja uppdatera igen. Nu ska jag plugga då jag kanske ska på bio med Moa ikväll. Så vi hörs, puss.
 
Allmänt | | 2 kommentarer

Tar en pause från världen

Förlåt för att jag bloggar så dåligt men jag mår inte alls bra och jag orkar ingenting. Jag pluggar alldeles för lite men jag orkar liksom inte för allt gör så ont. Jag tror jag tar en pause igen för jag behöver ta hand om mig själv även om det är svårt att göra det då jag verkligen inte vill ta hand om mig själv, jag vill mest bara förstöra mig själv helt. Men så är det och jag vill också satsa så mycket som möjligt på skolan. Har sån ångest för att jag endast pluggade 1,5h idag istället för 3-4h. Men ibland måste man få göra så med, det blir sån dubbelmoral när jag skriver "Det måste man få göra ibland med" för att för mig är det inte okej att JAG gör så. Varför jag markerar "jag" och gör den tjock är att jag tycker det är okej när andra gör det men inte när jag själv gör det. Det är just detta jag har problem med, jag klankar ner mig själv så mycket att jag inte orkar längre. Jag liksom mobbar mig själv. Jaja nu ska jag sluta tänka och kolla på Bron och Andra Avenyn, ha det fint så får vi se när vi hörs igen, puss.
Allmänt | | Kommentera
Upp