Har det bra här!

Har nu skaffat wi-fi på hotellet så nu kan jag blogga lite sådär. Nu har vi varit här i ca 3 dagar och jag har haft sån jädra hemlängtan i några dagar nu men nu har det börjat blivit kul. Låg i solen hela eftermiddagen igår, dock blev det ingen skillnad. Men nu ska jag äta sedan ner på stranden igen. Puss.


Allmänt | | 2 kommentarer

Mot Barcelona

Åh i eftermiddag lämnar jag kalla Sverige och åker mot varma Spanien med mitt fina fotbollslag. Det ska bli så kul! Det stora objektivet får dock stanna hemma. Kameran känns så liten och naken utan det, haha. Jag kommer tillbaka på lördag nästa vecka och då ska jag försöka vara lite bättre på att blogga! Sedan är det också mindre än två månader kvar till Håkan. Åh det bara kittlas i magen så fort jag tänker på det! Men vi hörs igen om en vecka ungefär! Kram på er, ta hand om er finisar!
Allmänt, Håkan Hellström | | En kommentar

I see my life pass before my eyes

Hej finisar. Det var ett bra tag sedan jag skrev här och hjälp vad stressigt det har varit. Idag så hade vi öppet hus på min skola så vi var där. Dock var mitt fina lilla guldkorn med, Moa. Mest för att rymma hemifrån men jaja, det får duga, haha. Nej men vi hängde hela dagen i skolan sedan var hon kvar ett tag hos mig när vi kom tillbaka tills jag fick ett sms om att vi skulle åka på match ca 4 istället för 17.40 som jag trodde att det har, haha. Då fick jag åka ifrån min lilla tös. Men det verkade som att mamma och pappa tog hand om henne lite! Saknar henne redan! Iallafall så åkte vi till kumla för att spela match. Vi var 8 personer, alltså två avbytare. Kumla var cirka 10 avbytare men vi spöade dom. SÅ JÄKLA SKÖNT!! Jag trodde verkligen att vi skulle förlora med enormt mycket men det gick himla bra. Vi var så grymma och åh så underbart det var. Jag har verkligen mått BRA idag och åh så länge sedan det var jag gjorde det! Imorgon väntar en heldag med plugg men det gör mig inget faktiskt. Om lite minre än 6 dagar sitter jag på planet mot Spanien. Det ska bli så sjukt fint och bra. Har dock lite ångest över vissa grejer men det kommer bli bra hoppas jag! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon serie. Ha en bra lördagskväll, puss.


Allmänt | | Kommentera
Upp