And maybe we are sinners but lovin' ain't no crime

 
Idag har jag möblerat om i mitt rum. Jag har rensat ut allt jag hade i mitt jäklarns skrivbord för att sedan kasta ut det. Sedan började jag rensa i hyllan då jag insåg hur mycket skit jag faktiskt har i min hylla. Och till sist ställde jag in min nya klädhängare. Är så nöjd. Det enda som är kvar att fixa för att jag ska bli helt nöjd med rummet är att jag ska måla min hylla vit och byta ut bänken som min tv står på, vill ha något vitt. Det kommer bli mycket vitt men det är fint så det gör inget. Har planerat att måla hyllan i vår och bänken till tv:n har jag inte planerat än men det får väl fixas i vår också tänker jag!
Annars har jag väl mest pluggat och tagit det lugnt. Nu ska jag ner och duscha för mitt hår är hemskt efter gårdagens lockande och en massa kilos hårspray. Hoppas ni får en fin kväll, puss.
Allmänt | | En kommentar

God jul, ni fina människor.

Dagen till ära satte jag en rosett runt hårsnodden. Detta kanske en skulle ha dagligen? Tyckte allt att det var rätt fint ändå.
 
Vill mest bara önska er en god jul och jag hoppas att ni har det bra. Tänker på alla dem som bara känner ångest och mår dåligt över tanken att det är julafton. Tänker på att julafton bara visar hur stora skillnader det finns i samhällsklasserna och att det är hemskt. Till alla er som kanske inte får det ni vill ha för att ni inte har ekonomin för det eller alla er som får uppleva berusade eller påtända anhöriga, jag tänker på er och jag skulle så gärna ge det jag fått i julklapp till er och ge er en fin jul med god mat och kärlek. Kramar och kärlek till alla!!
 
Och sedan vill jag bara säga till alla ni som lider av ätstörningar eller liknande: Mat är inte farligt, maten kommer inte göra er tjocka, maten kommer få er att må bra. Styrkekramar till er, fortsätt kämpa, ni fixar detta!
Allmänt | | Kommentera

Askersund blir aldrig min stad

Att en mäniska kan vara så usel på att ta selfies som jag är?
 
Vad har jag gjort idag? Jo jag har städat mitt rum, det är väl allt. Jag borde väl plugga lite fysik också men har tyvärr(läs: med glädje)inget college block att använda för tillfället så jag får ta upp pluggandet igen på torsdag. Annars så försöker jag väl finna bevis på att jag lever. Men ännu har jag inte funnit några. Jag drömmer mig bort, bort från denna helvetes stad. Bort till tiden då jag slipper gå samma asfalterade väg till och från bussen hem från skolan som jag egentligen bara avskyr. Det är väl inte själva skolan jag hatar. Utan folket som är i den, folket som bor i samma stad som jag själv. Folket som alltid sett ned på mig och som alltid fått mig att känna mig som den mest värdelösa människa som vandrat på denna jord. Folket som ger mig en klump i magen så fort jag ser en skymt av dem. Men om ett och ett halvt år så behöver jag aldrig mer se dessa personer. Om ett och ett halvt år flyttar jag förhoppningsvis långt bort från denna stad och börjar om. Om allt går som jag tänkt ska jag läsa till civil ingenjör i Linköping om ett och ett halvt år och om sådär sex och ett halvt, sju år så flyttar jag mot Göteborg och ska aldrig vända om. Det är min stad. Mitt hem. Jag har suttit och tittat på lägenheter i både Göteborg och Linköping och drömt mig bort, kännt en gnutta hopp inför framtiden. Jag ska dit en dag, det lovar jag. Nu snackar jag ju mest bara trams så jag får väl säga hejdå och så får ni ha det bra till nästa gång vi hörs av. Puss
Allmänt, Känslor/Åsikter | | En kommentar
Upp