"saker ni kanske inte visste om mig"

Vart befinner jag mig nu förtiden? Jo vid skrivbordet med huvudet nedkört i skolböckerna. Jag har bara pluggat, pluggat och pluggat lite mer. Men inte ger det mig någon färdighet. Alla prov går åt helvete och jag går också åt helvete med mitt mående. jag undrar om jag verkligen kommer klara av detta. Kommer jag fixa mer smärta? Det vet jag inte och heller inte någon annan. Men jag tänkte skriva lite "saker ni kanske inte visste om mig" liknande meningar här under. Hoppas innerligt att ni har det bättre än mig, vilket inte är så svårt. 
 
Jag har under mina 17 år vid liv aldrig druckit mer än en klunk vin och smakat på pappas äckliga öl-skum.
 
Det finns inte en millimeter på min kropp som jag inte hatar. Men mest hatar jag mina bröst.
 
Jag vill träffa någon som är lika kär i mig som jag är i hen.
 
Jag känner mig snyggare i glasögon än utan så därför har jag dem alltid även om jag inte behöver det.
 
Jag älskar att träffa folk via internet. Jag har träffat många fina personer där, bland annat min fina Nea.
 
Jag är rädd för att bli kär.
 
Jag drömmer egentligen om att läsa kreaktivt skrivande på universitetet och bli författare men har för dåligt självförtroende för att tro att jag skulle kunna bli författare så därför satsar jag på att bli ingenjör istället.
 
När jag har flyttat hemifrån vill jag skaffa mig en liten mops som jag ska döpa till Ailo, Nannie eller Hallie. Har inte riktigt kommit på vilket namn som är finast.
 
Min favorit frisyr är just som frisyren på bilderna så kallad "half up half down" eller två inbakade flätor som på bilden i menyn. Men inget slår "half up halv down" det är den bästa för den är så enkel men ack så gullig.
 
Ja det var väl allt jag kommer på just nu. Hoppas vi hörs ganska så snart igen, puss.
 
 
Allmänt | |
Upp