Filmtips: The Pretty One

Jag har under morgonen tittat på en film och tänkte tipsa om den.
 
The Pretty One handlar om två tvillingsystrar. En av dem heter Laurel som bor hemma i en små stad med sin pappa och går runt i sin döda mors klänningar. Hon målar och tar hand om sin far.
Sedan har vi den snygga tvillingen Audrey. Hon bor i storstaden, har ett fint jobb på en mäklar firma och charmar alla.
När dem fyller år kommer Audrey hem på besök. Hon bestämmer sig för att ta med Laurel till storstaden för att Laurel ska slippa ansvaret om att ta hand om sin pappa.
Men, det sker en olycka och en av tvillingarna dör(ingen stor spoiler så det händer väldigt tidigt i filmen).
Att bli av med sin tvilling är nog bland det värsta en kan vara med om och även att förlora sitt barn.
Mer kan jag inte säga utan att avslöja hela filmen. Men det blir självklart lite kärlek i filmen, så fint.
 
Filmen hade en så fin atmosfär, en fin miljö och kläderna var så gudomliga. Hela filmen var bara makalöst fin.
Allmänt | | En kommentar

Aldrig har mitt hjärta blivit så varmt som då

Efter en hel förmiddag med pluggande så for vi mot Norrköping på kalas för min broder som fyller idag(grattis din buse!!)min farbror och hans fru. Det var vår familj, min farfar och såklart min farbrors familj. Det var så mysigt. Jag gosade och lekte med mina underbara kusiner. Min yngsta kusin Jenny kom fran till mig och lyfte armarna mot mig i en gest som visade att hon ville att jag skulle bära henne. Jag lyfte upp henne och hon la huvudet vilandes mot min axel och plockade med mitt hår. Så låg hon i flera minuter innan hon tittade upp och log mot mig för att sedan puss mig och sedan la hon huvudet på min axel igen. Hon upprepade det där ett par gånger och aldrig har mitt hjärta blivit så varmt som då. Hon är verkligen min stora livsglädje. Hon är det finaste och dyrbaraste jag har. Vill bara ha henne hos mig alla timmar om dygnet alla dagar i veckan.
finns nog ingen som är så charmig som denna lilla knodd.♥
Allmänt | | Kommentera

Ett höstlov som var för kort och för mycket plugg.

En hade väl en snygg dag och var tvungen att föreviga det.
 
Vart har jag hållit hus? Ja lite över allt och ingenstans kan en väl samanfatta det. Jag har idag gått min första dag i skolan efter en veckas höstlov. Ett höstlov som jag verkligen behövde men, som alltid, är för kort och inget undantag denna gång. Men det var bra, så bra det kunde bli åtminstone. Jag såg Maggio live, jag tränade, jag låg i sängen framför tv-serier mest hela dagarna, kollade på Sverige-Tyskland med fotbollslaget, pluggade, for till Linköping med min far och mina systrar och även gått vidare till DM-final i innebandyn. En bra vecka om man ska sammanfatta den. Men nu är man tillbaka till verkligheten och jag har plugg upp till öronen. Eller ja, matteplugg upp till öronen då jag har prov på torsdag. Jag känner kumpen i magen och ångesten stiga. Detta känns inte bra. Men ja nu ska jag återgå till pluggandet, mitt så kallade liv alltså.
Hon är för fin denna donna.
 
Allmänt | | Kommentera
Upp