Vi två 17 år


Idag är det inte endast kungens födelsedag utan även le Queen of mens fyller 17 år idag. Jag är så tacksam att jag har henne i mitt liv. Denna lilla tossa vet precis vad hon ska säga för att jag ska orka en dag till. 

I sommar då ses vi Nea och då ska du visa mig allt som är värt att se i vårt älskade Gbg. Ha nu en jäkla toppen dag för det är du värd för allt i världen, du är så otroligt stark och förståndig!! Kramar<3
Allmänt | | Kommentera

Jag vet hur det känns när hoppet dör

Cravings från Monki, Nike och Vans.
 
Har ingenting att ha på mig längre. Allt jag har i garderoben har jag burit miljoner gånger redan, ugh. Behöver verkligen nya kläder, något snyggt, typ som grejerna ni ser här ovan. Skulle någon kunna vara lite hygglig och köpa dessa till mig? Skulle verkligen behöva en helg i Sthlm eller Gbg bara för att skaffa mig en ny och fräsh garderob. Känner verkligen så himla mycket för en weekend någonstans, helst i Gbg och bara koppla av. Få all stress ur mina årdor, men inte fanken har jag tid med det. Men men sommarlovet får väl bli min tid för avkoppling. 
 
Denna vecka har avrit oerhört stressig och den kommande veckan kommer bli lika så. Så vi får väl se hur det blir med bloggandet framöver men jag ska försöka blogga så mycket jag kan. Men som sagt jag vet inte riktigt hur det blir, men vi hörs när vi hörs vill säga. Som alltid nästan, haha.
Jaja, nu ska jag ta och kolla på en serie, jag hoppas att ni inte är lika ångestfyllda och stressade som jag, ha det fint, Adios!
Allmänt | | 2 kommentarer

New in - mina nya kärlekar

 
Detta är vad jag köpt den senaste månaden. Eller ja jag har ju köpt mer men inte så intressant att det är värt att nämnas här.
- Telefonen köpte jag onsdagen veckan innan jag fick påsklov, dvs vecka 13. Är så nöjd och glad över den, min nya älskling!
- Sedan, min favorit för tillfället. Min högmidjade bikinitrosa som ni ser är från American Apparel, tokkär!
- Sist och minst, ett nagellack från Lindex of the shade flirty red, kan inget annat än att älska färgen, så vacker!
 
Ja det är väl det mest intressanta av allt det jag köpt. ¡Buenas noches, mi querido!
 
Allmänt, Mina Kläder | | 2 kommentarer
Upp