Jag vet hur det känns när hoppet dör

Cravings från Monki, Nike och Vans.
 
Har ingenting att ha på mig längre. Allt jag har i garderoben har jag burit miljoner gånger redan, ugh. Behöver verkligen nya kläder, något snyggt, typ som grejerna ni ser här ovan. Skulle någon kunna vara lite hygglig och köpa dessa till mig? Skulle verkligen behöva en helg i Sthlm eller Gbg bara för att skaffa mig en ny och fräsh garderob. Känner verkligen så himla mycket för en weekend någonstans, helst i Gbg och bara koppla av. Få all stress ur mina årdor, men inte fanken har jag tid med det. Men men sommarlovet får väl bli min tid för avkoppling. 
 
Denna vecka har avrit oerhört stressig och den kommande veckan kommer bli lika så. Så vi får väl se hur det blir med bloggandet framöver men jag ska försöka blogga så mycket jag kan. Men som sagt jag vet inte riktigt hur det blir, men vi hörs när vi hörs vill säga. Som alltid nästan, haha.
Jaja, nu ska jag ta och kolla på en serie, jag hoppas att ni inte är lika ångestfyllda och stressade som jag, ha det fint, Adios!
Allmänt | |
#1 - - Nea :

KOM TILL GÖTEBORG = Gratis boende, god mat, spårvagnar samt shopping m mig! Btw, har den där toppen från monki, den svarta, bästa köp, skaffa den! <3

Stressa inte ihjäl dig, ta en skål glass lite då och då, andas och lyssna på aprilhimlen

#2 - - Ebba:

Åh, jag vill med shoppa massa nya vår och sommarkläder. Dom gråa nike air max var riktigt snygga! Hoppas din vecka blir bra trots att du har mycket att göra!

Upp