Paus ca två veckor framöver

 
Förlåt, men kommer ta en paus på två veckor nu för har så himla himla mycket i skolan(kan hända att jag kommer skriva ett inlägg om ett par dagar ändå för hallå, sådan är jag), vi hörs och ca två veckor. 
Ha det fint, ta hand om er, våga tro på att ni kan och att ni är helt otroligt starka och kom ihåg: mat är inte farligt, ät och må bra OCH skada er inte, snälla. 
Puss♥
Allmänt | | En kommentar

What you need to understand about me is that I'm a deeply unhappy person

Jag startade detta lov med varm choklad med grädde, kanel och chokladsås. Aldrig har jag druckit något godare. Ja, sedan har jag även suttit i seketariatet på sportlovscupen som mitt fotbollslags klubb anordnar varje sportlov. I måndags så pluggade jag ett par timmar och tisdags åkte jag till min saknade BFF, Moa. Tidigt i onsdags så lämnade jag Moa (:-() för att åka till Linköping med min familj. Med mig hem fick jag klänningen ni ser på bilden ovan. Älskar den så mycket, den är så mjuk och så fin bara. Igår och idag pluggade jag hela långa dagen. Idag satt jag hela 8h och skrev på en biologi sammanfattning. Dock har jag så mycket ångest för att jag inte har pluggat mer..
 
Nej, jag får la helt enkelt vara nöjd med det jag gjort för mer kan jag fan inte göra. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon serie och försöka att slappna av och bara ta vara på de sista dagarna jag har ledigt fram till skolan börjar. Hoppas ni har det fint, puss.
Allmänt | | En kommentar

Vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn

Ja, jag är ju väldigt rutten på dethär med att blogga. Ungefär lika rutten som jag är på allt annat. Sedan sist jag bloggade har det inte hänt något speciellt, jag har tränat, pluggat, ätit, sovit osv osv. Idag var jag hemma större delen av dagen för att jag skulle till läkaren så jag haft utslag som vi trott var svinkoppor vid insida lår. Det visade sig att mamma hade rätt, så nu har jag fått penicillin som jag ska ta 3 gånger om dagen i 5 dagar. Jag hoppas verkligen att detta ger sig nu för nu är jag trött på att ha ont så fort jag rör mig eller sitter ned. 
 
Skolan då? Jo den är lika stressande som vanligt och jag mår allt dåligare och dåligare. Jag förstår inte hur jag ska hinna lära mig allt i kemin till på torsdag och allt i bilogogin till efter lovet osv, allt är kaos och jag orkar inte. Jaja, jag får väl stå ut en vecka till sedan är det lov, vilket jag kommer få plugga på ändå så ja, jag vet inte riktigt vad jag ska längta efter. Har även anmält mig till det eftertraktade högskoleprovet och hoppas på ett bra värde. Troligtvis blir det inte det men en kan ju alltid drömma eller hur?
 
I måndags så tog jag och dammade av min kamera och fotade lite fåglar för att komma bort från pluggandet lite. Just denna bild ser mycket suddig ut så jag har zoomat in på den när jag publicerade den på instagram. Orginal bilderna kanske ni får se en annan gång, vem vet.
 
Nej nu ska jag ta och kolla på en "film" som de andra såg på samhällskunskapen medans jag var hos läkaren, ha det bra och lova mig att ni försöker att finna skäl till att leva, puss.
 
Allmänt | | Kommentera
Upp