Har någon sett till hurricane?

Detta svin hade tydligen en hemlig spelning igår och jag känner väl mest att jag hatar honom så mycket just nu. Fan för dig ditt as. Jag behöver ju dig.
 
Idag har jag pluggat, pluggat och pluggat. Nu ska jag städa rummet och ja jag kommer väl få plugga till sent ikväll och även hela dagen imorgon. Fyfan jag inte orkar det. Nej hela dagen blir det allt inte då jag har match imorgon. Men resterande delen av dagen blir till att plugga kemi och spanska. Känns la inte så taggande. Ingenting känns så taggande längre. Är verkligen trött på allt, hatar allt och ugh.
 
Nej nu ska ta och städa mitt rum, vi hörs la någon gång, puss
Allmänt | | Kommentera

"Att man ska behöva gråta sig själv till sömns bara för att stressen att få det betyg man vill ha känns omöjligt" - En trött tonåring

Dagarna går och de är likadana allihopa. Jag går i skolan, kommer hem, pluggar några timmar för att sedan åka på träning, komma hem från träningen, äta, duscha och sedan sova sedan fortsätter allt på samma vis dagen därefter. Med andra ord hinner jag inte mycket annat än att plugga och träna. det som får mig att fortsätta just nu är Håkan Boma Ye och låten bleeding hearts från svt serien Viva Hate. Musik, vad skulle en göra utan det? 
 
För två dagar sedan hittade jag en insändare av en annan 17 åring här i Örebro som skrev om de orimliga kraven i skolan. Jag kunde inget annat än att intämma och undra om det inte var någon som hade läst alla mina tankar och känslor i smyg och gjort en insändare av dem, för den där kunde lika gärna varit skriven av mig. Det hela slutade med att jag la ut bilden på twitter med texten "Detta kan vara den mest relevanta insändaren jag någonsin läst" och retweetsen bara rullade in och är nu uppe i 154 rt. Är det nu jag kan kalla mig själv för kändis, eller?
 
Nu ska jag väl begrava mig i musiken igen och ni få la ha det så bra så hörs vi snarast(förhoppningsvis),puss.
Allmänt | | 3 kommentarer

Mormor, jag älskar dig!


"365 dagar utan dig. Fan vad ont det gör. Jag saknar och älskar dig så hjärtat brister älskade mormor!"
Allmänt | | 2 kommentarer
Upp