Silver blonde hair

Alltså jag har verkligen fått a thing för silver blondt/Silver grått hår och är så jäkla sugen på att färga någon slags ombre med min naturliga hårfärg som bottenfärg som jag tror att frisörer kallar det(??) men annars kanske en någon mörkare blond/brun aktig ton i botten, det får jag se. Men vad tror ni, skulle det passa mig och ska jag köra på det? Skulle verkligen behöva hjälp, för är så himla delad. Jag är ju väldigt rädd för att jag inte ska tycka om mitt hår när ja färgat det men samtidigt så är det ju kul att prova olika färger. Ja som ni märker tvivlar jag lite och är väldigt klyven, så kom med era åsikter, I NEED THEM!! Nej nu ska jag läsa vidare i Will Grayson, Will Grayson. Ni får ha det så fint så hörs vi snart igen!
 
P.S. fick en fråga gällande mitt instagram feed som lyder såhär:
"Åh älskar ditt instagram feed! Hur får du en sån fin, jämn & vit ram runt bilderna? :)"
Svar: First of all, tack så otroligt mycket, blir verkligen så glad!! Jag använder mig utav en app som heter squaredy för att skapa ramar runt bilden. Men först så beskär jag bilden enligt den storlek som instagram själv beskär bilderna och det gör jag genom att välja en bild och printa den i steget då en ska välja filter i själva appen. Sedan så lägger jag in det beskurna bilden i squaredy och skapar ramen. Om förklaringen var förvirrande så skicka till mig på instadirekt eller liknande så kan jag visa steg för steg genom bilder. Hoppas det hjälpte, kram.
 
 
Allmänt | | Kommentera

Cause I am my only escape trying to get all comfortable

Idag är det andra dagen här på Tjörn, eller egentligen första riktiga dagen. Det är så otroligt vackert här. Bildena är från min instagram(komigenemma)ocvh jag kan inte sluta beundra detta landskap. Sjukt att kalla regniga sverige kan vara så fint. 
Idag har vi inte gjort något speciellt då vädret inte är det bästa, utan det har varit lite mulet. Vi gick ned till hamnen och kollade runt och tog oss varsin glass, eller i mitt fal frzoen yoghurt. Sedan har jag mest legat i sängen i väntan på maten. Eftersom vi har en pool i stugan så ska jag nog ta mig ett dopp där i sedan. Sedan ska vi imorgon på någon jäkla fästning, inget jag är intresserad av men men, jag får la offra mig. Sedan ska jag på onsdag åka till till Gbg och äntligen få träffa min älskade Nea. Alltså är så himla ivrig och nervös på samma gång. Det ska bli så fint att äntligen få träffa henne!!
 
Nej nu hittade jag en sticka i min fot och ska tvinga min far att plocka ut den. Vi hörs förhoppningsvis snart, ha det gött!
Allmänt | | 3 kommentarer

Nya kläder i garderoben

Vid två idag drog jag min mamma och min ena lillasyster mot marieberg medan min andra lillasyster och pappa for till min farfars sommarstuga. Jag brukar verkligen aldrig hitta något på marieberg men idag gjorde jag allt det. Jag fick med mig totalt sex plagg hem, det är nog rekord tror jag. Jag har aldrig riktigt tyckt att jag passar i turtle-neck tröjor men jag tyckte dessa var så himla fina så jag gick och testade och va hände? Jo jag tyckte faktiskt att jag passade i dessa, se där. Så varför inte köpa samma modell i tre färger tänkte jag. Dessa tre är från Gina Tricot för 79kr/st om jag inte minns fel. Sedan fann jag även en tröja i en modell jag creavat(Stavas det så??)väääldigt länge så den fick följa med den med. Denna är från Bik Bok för 129kr. Sedan fick ju även två stycken BH:ar följa med hem. Den bygellösa kommer från Gina Tricot och kostade 129kr och den med bygel är från Lindex för 179kr. Inser nu att jag har handlat för 674kr. Det kändes i plånboken, aj aj. Men men så kan det bli ibland. Nu ska jag packa lite då jag åker till Tjörn på lördag. Ha det fint, hoppas ni har en fin sommar, mår bra och äter gott. Kwaheri!
Allmänt, Mina Kläder | | Kommentera
Upp