SILVANA, A FUCKING QUEEN

Silvana fucking Imam har gjort en kort film av två av sina låtar och det är helt jävla magiskt. NI MÅSTE KOLLA ANNARS BLIR JAG ARG OK????  P.S. De ligger i ordning, första delen är tänd alla ljusen och andra delen är zon D.S.
 
 
Allmänt | | Kommentera

Luft för dig

Har varit så himla dåligt aktiv här men måste faktiskt skylla på att vårat modem gick sönder i måndags och vi fick det nya igår och då åkte jag iväg till min lilla Limpan och sov där, så ja nu har jag äntligen internet igen. Ja men hur har det varit sedan sist då? Ja inte den bästa perioden i mitt liv kan jag ju inte påstå. Men jag överlever väl lite smärta i bröstkorgen och en ganska så väldigt påtaglig ångest. Men ja livet går vidare precis som förr.
 
Idag har jag kört hem från Linn, ätit, haft mensvärk från helvetet och kollat på orange is the new black och även Krungegård och Jinder på turné och helsike vad Markus är ett musikaliskt geni. Han gjorde om en av Little Jinders låtar och det var så makalöst vacker, jag blev om möjligt ännu mer kär i denna man. Tänk att jag för nästan en månad sedan såg honom live för första gången?! Det var så otroligt underbart och jag önskar att jag kommer få se honom fler gånger för han är verkligen en jäkel på det där med musik. Med detta tänkte jag dela med mig utav covern han gjorde men även när de båda sjöng askan är den bästa jorden tillsammans.
Allmänt | | Kommentera
Upp