Lite changes efter närmare fem år

Som många av er kanske vet så har jag under närmare fem år endast använt klänning eller kjol men är nu ganska sugen på att börja använda byxor igen eftersom det är så snyggt men också för att jag är så trött på att frysa om vintrarna. Men jag har haft sådant extremt komplex för mina ben under en längre tid och inte alls tyckt att jag passar i jeans eller byxor överhuvudtaget. Jag har också fått för mig att det inte är fint på mig för att jag inte har en platt mage medan jag tycker andra med kurvor är fina i byxor. Det ständiga kravet på mig själv förstör verkligen för mig. Men jag har hittat lite outfits från monki som jag tycker är otroligt snygga och tänkte därför pröva några utav dessa byxor för att se hur jag tycker att dem passar och ser ut på mig. 
En kan inte riktigt se hur snygga jeansen är med alltså de är så otroligt snygga på och jag är så sugen på att skaffa dem. För att inte tala om de svarta byxorna till vänster, jag är kär. Så otroligt snygga. Förhoppningvis har detta jävla komplexet försvunnit.
 
Nu ska jag kolla på Keeping up with the Kardashians, ha det fint och ta hand om varandra så hörs vi!
Allmänt | | En kommentar

Guess who's back... again.

Jag sa att var tillbaka men ändå blev det inget inlägg på närmare tre månader. Så kan det bli. Men nu ska jag åtminste försöka skriva här lite då och då. Mest för att skriva av mig lite, som en dagbok fast på nätet. Men vad har jag gjort sedan sist då? Annat än att gråtit, haft ångest och mått väldigt dåligt så har jag pluggat, fotograferat, umgåts med min familj, umgåts med vänner och bara försökt hållt mig över ytan. Jag tänkte visa lite bilder som jag lagt ut inom den närmsta månaden på min instagram som för övrig är emmamariaolson.
Jag har blivit ännu mer gråhårig och ännu mörkare och jag älsker det. Jag har varit nästintill blind varenda gång jag lämnat huset för att mina glasögon immat igen. Det var ett äventyr avrenda gång. Jag har förälskat mig i min vinröda/mörklila läppenna från make up store och använder det så fort jag får tillfälle.
Jag, mamma, pappa, Irma och Maja åkte på jullovet och gick Harge Uddar. Det är verkligen så otroligt vackert på vintrarna. Tyvärr kunde jag inte ta med min kamera bå jag glömde batteriladdaren hos Ida när vi spelade in film till ett skolprojekt. Typiskt mig. Har verkligen fotogarferat så mycket natur den här vintern och jag hade verkligen glömt hur mycket jag älskar det.
Hittade för bara några dagar sedan pappas gamla skorta och matchade den med två space buns och wips så hade jag förvandlats till en grunge-brud från 90-talet, I'm in love. Har även köpt mig en spegel till rummet och den är E N O R M. Så ja nu får ni säkerligen stå ut med alot of mirrorselfies. Var ensam hemma en dag och bestämde mig för att laga någon god mat och slutligen blev det nudel och kyckling wok. Lyckades bra faktiskt. Gjorde även matlåda till mor min som även hon tyckte om den!
 
Ja det är några få bild från den senaste månaden. Vill ni se mer så gå in på min instagram, där uppdaterar jag med jämna mellanrum. Ta hand om er så hörs vi, puss.
 
Allmänt | | Kommentera
Upp