Dag 15. Sätt din spotify på shuffle, skriv ner de tio första låtarna och vad de betyder för dig

1. 999 - Kent. Denna låt kan jag väl inte säga betyder något speciellt för mig, den är himla fin och jag älskar den men den har ingen specill betydelse.
 
2. Winter Winds - Mumford & Sons. Denna får mig att bli glad. Denna har jag lyssnat mycket på när allt varit så himla glatt och jag mått bra, så denna får mina mungipor att peka uppåt.
 
3. Never Been Hurt - Demi Lavato. Denna får mig att fortsätta kämpa, för denna tjej är en av mina förebilder, hon har klarat sig ur ätstörningar, självskadebeteende, ångest m.m. Hon är verkligen en insperationskälla
 
4. Dom Andra - Kent. Lika så här, har nyss börjat lyssna på Kent så där av har den ingen speciell betydelse annat än att den är så himla fin och jag älskar den.
 
5. Any Other Heart - Moneybrother. Denna är väligt betydelsefull för mig, denna lyssnar vi alltid på när vi åker till sälen eller på semster på sommaren. För mig betyder monebrother överlag familjetid och kärlek.
 
6. Happily Ever After - Somthing Worth Keeping. Denna får mig att fortsätta hoppas. Att det finns en tid då allt kommer bli bra för alltid. Den får mig alltid att må bättre. Det är finaste Nannie och hennes pojkvän som sjunger i den.
 
7. Somthing That We're not - Demi Lavato. Ingen direkt betydelse och lyssnar inte på den speciellt ofta. Men den är bra.
 
8. Hologram - Portland View. Denna har ingen direkt betydelse för mig. Det är min kompis bror och min andra kompis klasskompis som har ett band ihop plus några mer killar och de är så himla duktiga på det dom gör.
 
9. Going Down To The River - Dough Seegers. Denna betyder mycket förmig. Mannen som sjunger låten har också skrivit den. Han har varit hemlös i flera år och hittades av Jill Johnsson och Magnus Carlsson i Jills TV-program, Jills veranda. Dem tyckte han var så bra att de ville spela in låten med honom. Jag tycker den förmedlar så mycket. Texten har en historia som endast han kan berätta, då det handlar om det han varit med om. Detta är en låt värd att lyssna på.
 
10. Everybody Talks - Neon Trees. Denna betyder väl inget, den är bra otroligt grym.
 
Allmänt | |
Upp