Tjörn

Mitt rum.
Huset.
Klipporna och havet bakom huset.
Antalet båtar som passerade bakom huset var massivt.
Pappas favoritställe, hamnen.
Stranden som vi befann oss på de tre första dagarna.
<3
<3
De sista tre dagarna befann vi oss på klipporna bakom huset och hoppade i från klipporna, fiskade krabbor, spelade Yatzy och hade det fint.
Bakom huset på klipporna vandrade ulliga små får som bräkte, dom var oerhört fina och otroligt tama, en kunde stå en meter i från dem utan att de brydde sig alls.
Jag läste "Torka aldrig tårar utan handskar 3. Döden". Denna triologi är så himla vacker men också otoligt hemsk och hjärt skärande. Jag tycker att ni ska ta och läsa dem om ni inte redan gjort det.
Gatorna förbi, en fin tjej, Mathilda, hennes mammas café. Jag träffade Mathilda söndag kväll och hon var så fin och så mysig. Såg henne gåendes med sin mamma i hamnen på lördagen när vi gick en prommenad för att kolla in Skärhamn och kontaktade henne direkt och så träffades vi och det är jag glad att vi gjorde!
 

Denna vecka har verkligen varit så underbar. Tjörn måste vara Sveriges finaste plats. Sedan att få träffa Mathilda(regnillusioner @ instagram och sommarnsnurrar @ twitter)var verkligen jättefint. Hoppas på att få träffa henne något mer. Skulle ju ha Träffat finaste Linnéa också men tyvärr så for hon till Värmland den veckan men vi får ta och ses i Göteborg helt enkelt. Det tog verkligen emot att lämna denna plats. Hoppas på att vi åker tillbaka nästa år.
 
Ha det så fint så hörs vi snart igen. Pussar och kramar
Allmänt | |
Upp