10 fakta om mig

♥ Jag bryr mig mer än mina vänner och min familj än vad jag gör om mig själv. Än jag någonsin kommer göra om mig själv.
♥ Jag har inte druckit en droppe alkohol under hela mitt snart 17 åriga liv...
♥...En anldening till detta är att jag har enorm fobi för berusade människor. Hatar när folk inte har kontroll över sig själva.
♥Jag är en enorm perfektonist. När jag gör saker ska det se perfekt ut, jag kan se saker som inga andra ser men måste ändå fixa det.
♥ Kyckling är det bästa jag vet. All mat med kyckling älskar jag men allra främst kycklingsallad, mhmm
♥ Jag trodde aldrig att jag skulle klara av ett år på gymnasiet, främst inte på natur. Blev lycklig när jag hade klarat en vecka. Men jag klarade ett helt jävla år, heja mig!
♥Jag fick reda på för ca 2 månader sedan att jag behöver ha läsglasögon så kommer inom en snar framtid se ut som bilden här nedan.
♥ Har bestämt mig för att i sommar ska jag gå i kortärmat även fast det ger mig himla mycket ångest. För ärren är en del av mig, en del av min historia och representerar kriget som pågår inom mig. Kriget mot mig själv.
♥ Jag blir kär i/attraheras av personlighet, inte kön. Kan alltså bli kär i/attraheras av tjejer.
♥ Jag har väldigt svårt att bli kär i någon. Blir lätt lite förtjust men aldrig riktigt kär. Detta beror på att jag har svårt att ge mitt hjärta till någon, rädd för att det ska ta sönder det, att jag ska få tillbaka det trasigt och förstört.
 
Allmänt | |
Upp