Du stod där i dörren och sa "är det här allt jag blir så dör jag"

Imorse när jag drog upp rullgardinen och tittade ut såg jag endast vitt. Snön som låg på marken hade blivit allt tjockare och även träden var klädda med snö. Denna vackra syn var tvungen att förevigas så jag tog på mig ett par mjukisar en tjocktröja och min fjällräven jacka för att sedan traska ut i det vita vinterlandskapen och knäppte ett par bilder. Denna blev väl min favorit. Jag bara älskar hur även träden är klädda av snön, detta är det fina med vintern.
 
Sedan blev det iväg på match. Denna gång mot Surahammar. Det slutade med en vinst på 6-1(?)till oss och fasiken vad bra det kändes. Det var så underbart att ÄNTLIGEN få ta hem hela tre poäng, åh.
Nu sitter jag i mitt alldeles förstora nattline och posar surt. Nej vet ni vad, nu ska jag ta och titta på Grey's Anatomy och även The Fosters. Jag hoppas innerligt att ni har en fin kväll och att ni har haft en fin helg!
 
Vi hörs snartast, hoppas jag! Lova mig att ni försöker att finna den där glädjen och meningen med livet. Lova mig att ni överlever en dag till. Puss, ni är så fina allesammans!
Allmänt | |
#1 - - Smulan:

SHIT VAD SNYGG DU ÄR EMMA <3
Älskar den bilden på dej! Puss

Svar: Åh men tack, vad glad jag blir!! Puss<3
Emma Maria Olson

#2 - - Nea :

Jag överlever alla dagar tack vare att jag har dig <3

Svar: Åh men älsklingen. Du får mig att överleva, tycker så mycket om dig <3
Emma Maria Olson

Upp