Vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn

Ja, jag är ju väldigt rutten på dethär med att blogga. Ungefär lika rutten som jag är på allt annat. Sedan sist jag bloggade har det inte hänt något speciellt, jag har tränat, pluggat, ätit, sovit osv osv. Idag var jag hemma större delen av dagen för att jag skulle till läkaren så jag haft utslag som vi trott var svinkoppor vid insida lår. Det visade sig att mamma hade rätt, så nu har jag fått penicillin som jag ska ta 3 gånger om dagen i 5 dagar. Jag hoppas verkligen att detta ger sig nu för nu är jag trött på att ha ont så fort jag rör mig eller sitter ned. 
 
Skolan då? Jo den är lika stressande som vanligt och jag mår allt dåligare och dåligare. Jag förstår inte hur jag ska hinna lära mig allt i kemin till på torsdag och allt i bilogogin till efter lovet osv, allt är kaos och jag orkar inte. Jaja, jag får väl stå ut en vecka till sedan är det lov, vilket jag kommer få plugga på ändå så ja, jag vet inte riktigt vad jag ska längta efter. Har även anmält mig till det eftertraktade högskoleprovet och hoppas på ett bra värde. Troligtvis blir det inte det men en kan ju alltid drömma eller hur?
 
I måndags så tog jag och dammade av min kamera och fotade lite fåglar för att komma bort från pluggandet lite. Just denna bild ser mycket suddig ut så jag har zoomat in på den när jag publicerade den på instagram. Orginal bilderna kanske ni får se en annan gång, vem vet.
 
Nej nu ska jag ta och kolla på en "film" som de andra såg på samhällskunskapen medans jag var hos läkaren, ha det bra och lova mig att ni försöker att finna skäl till att leva, puss.
 
Allmänt | |
Upp