"Att man ska behöva gråta sig själv till sömns bara för att stressen att få det betyg man vill ha känns omöjligt" - En trött tonåring

Dagarna går och de är likadana allihopa. Jag går i skolan, kommer hem, pluggar några timmar för att sedan åka på träning, komma hem från träningen, äta, duscha och sedan sova sedan fortsätter allt på samma vis dagen därefter. Med andra ord hinner jag inte mycket annat än att plugga och träna. det som får mig att fortsätta just nu är Håkan Boma Ye och låten bleeding hearts från svt serien Viva Hate. Musik, vad skulle en göra utan det? 
 
För två dagar sedan hittade jag en insändare av en annan 17 åring här i Örebro som skrev om de orimliga kraven i skolan. Jag kunde inget annat än att intämma och undra om det inte var någon som hade läst alla mina tankar och känslor i smyg och gjort en insändare av dem, för den där kunde lika gärna varit skriven av mig. Det hela slutade med att jag la ut bilden på twitter med texten "Detta kan vara den mest relevanta insändaren jag någonsin läst" och retweetsen bara rullade in och är nu uppe i 154 rt. Är det nu jag kan kalla mig själv för kändis, eller?
 
Nu ska jag väl begrava mig i musiken igen och ni få la ha det så bra så hörs vi snarast(förhoppningsvis),puss.
Allmänt | |
#1 - - Ett Privat Liv:

Känner igen mig i det du skriver och har samma känsla själv. Skickar styrkekramar och lyckoönskningar till dig, du kommer klara det! :)

#2 - - Fiffiz:

Sv: Det är bara min iphone, använder inte skal. Kanske är redigeringen :))

kramiz

#3 - - vanja:

fina bilder :)

Svar: Åh tack detsamma! :)
Emma Maria Olson

Upp