They said I would be fine but I'm never fineNu har det ännu en gång gått alldeles för lång tid sedan jag lämnade ett avtryck här ute i cybervärlden. Jag har varit så stressad att jag inte vet vart jag skulle ta vägen. Idag hade jag nämligen en del av kursprovet i fysik, laborationen och imorgon skriver jag teorin. Det är detta som har stressat upp mig och gett mig ångest från helvetet. Jag hoppas verkligen att det går vägen nu, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Annars har jag en samhällsuppgift till på fredag och två spanska uppgifter till på måndag och jag känner hur stressen och ångesten tar död på mig mer och mer ju mer tiden går. Nu ska jag läsa igenom om de olika strålningarna och sedan får jag bara hoppas att allt mitt pluggande har gett någonting i slutändan. 
 
Vad har jag då gjort sedan vi hördes vid senast. Jo jag har skrotat och packat spik, spelat årets första innebandy match, kollat på massa bra serier, försökt att ta hand om mig själv fast jag inte lyckats och även ätit bland det godaste jag vet: kräftor.
Jag hoppas att vi hörs snart igen, ta hand om er och kom ihåg: det kommer inte göra ont för alltid!


 
Allmänt | |
#1 - - Nea :

Emma du är så fin, och även själv så himla bra på att skriva, stressa inte ihjäl dig och var försiktig. Allt skulle verkligen gå sönder för mig om du far illa <3

Det kommer bli nått stort av oss båda, och i värsta fall drar vi långt härifrån (eller hittar en söt liten lägenhet i centrala göteborg)

och till en helt annan sak, VI HAR SAMMA TYP AV TALLRIKAR!?!? IHHH om det nu är din tallrik på bilden hoho <3

Upp