my biggest cravings right now:

TW: viktnedgång
 
Har sådana cravings efter kjolar likt dessa så en kan ha såhär snygga outfits. Dessa outfits är on point. Suktar också så himla mycket efter en kropp som dessa, behöver både en snygg kropp och snygga outfits så mycket. Skulle jag ha det skulle livet kännas rätt okej ändå. 
 
Vad gör jag med mitt liv undrar ni. Jo mina vänner, jag undrar samma sak. Jag försöker så mycket för att göra förändring i mitt liv. Att på något vis skapa en trygghet för mig själv. Självklart finner jag tryggheten i fel saker. Ännu en gång har jag funnit trygghet i att gå ner i vikt. Ännu en gång är det allt jag kan tänka på. Ännu en gång har jag skapat ett destruktivt beteende och jag är så trött på detta att jag inte ens orkar bry mig längre. Inte för att det har gått så fort eller så långt bara ett par kilo minus visas på vågen denna vecka men jag är ändå rädd för att det ska bli värre nu när jag börjar träna igen. Rädd samtidigt som jag skriker och hoppar av lycka inombords, eller snarare rösten inom mig hoppar och skriker av lycka.
 
Nej ska inte skreva mer om detta för jag vill inte trigga någon. Det är det sista jag vill.
Borde väl egentligen skriva på min svenska artikel men kan ärligt säga att jag inte fattar uppgiften så skiter faktiskt i de idag. Nu ska jag ggå och kolla vad systra mi gör som sitter och pratar med sig själv. Ha en fin söndag, ta hond om er, adios.
Allmänt | |
#1 - - Nea :

Okej, för det första nej. Du behöver ej gå ner i vikt, då du är perfekt + du kan bära dessa outfit's. Alla kan, jag kan, min 60åriga lärare kan och även vår kära Håkan Hellström kan. Köp dig en sån kjol om du vill, skulle vara jättefint på dig <3

Du är perfektion min älskade vän, glöm aldrig det. Var rädd om dig

Upp