I’ve got this sadness disease, how you gonna cure me?

Fråga mig inte vad jag gör med handen för det vet jag inte ens själv, haha.
 
Denna helg har varit så otroligt jäkla bra. Den började med att jag i fredags packade min väska under tiden jag kollade på fem avsnitt av min nya drog Orphan Black för att sedan vid 14.30 ta bussen mot Hallsberg. Där hämtade Sara och hennes mamma upp mig och vi åkte hem till henne så jag kunde lämna min grejer då jag skulle sova hos henne fredag till söndag. Sedan var hennes mamma gullig och skjutsade oss till tåget för att där möta upp Ida och åka till Örebro för att gå på Yeah festivalen. Ja var så otroligt taggad och himla lycklig för jag skulle få se mina nya favoriter Urban Cone men även min älsklings-Markus. Åh som jag längtat att få se honom. Vi blev insläppta runt 17.20 någon gång och gick direkt till scenen där Urban Cone skulle spela. jag stod där längst fram med kravallen mot bröstkorgen, så fint. Vi väntade sisådör en timma och sedan körde de igång. Det var så himla bra att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. De var inte endast helt otroliga på det de gör utan även så himla mysiga och sköna. Efter det gick vi för att jag skulle fylla på pengar på min telefon så jag kunde svara på sms av min oroliga far. När vi kom tillbaka märkte vi att Urban Cone stod och signerade osv så jag och Ida köpte oss varsin tygpåse av dem och skulle precis gå fram när de går därifrån. Ida springer i kapp och vi fick autograf av en av bandmedlemmarna vilket var helt okej ändå. Efter det så gick vi runt på området lite och lyssnade på musiken som spelades. Senare på kvällen gick vi mot nästa scen där Markus skulle spela. Det var så himla fint och jag är så glad att jag äntligen fått se honom. Lyckliga och nöjda åkte vi hem och sov.
 
På lördag var det inte några artister jag egentligen ville se men kände att jag ville gå ändå bara för att komma ut och göra något för en gång skull. Vi åt innan vi åkte och när vi kom dit satt vi i gräset och lyssnade på lite musik och pratade. Det var dock inte lika bra väder denna dag utan det var lite ruggit och det bliv kallare och kallare ju närmare kvällen vi kom. Jag träffade även min fina Moa, som jag saknat henne. Vi kollade på Labyrint, Linda Pira och även en stund på Hoffmaestro innan vi gav upp och far hem genom frusna och trötta. 
 
På söndagen vaknade jag och Sara runt 09:30 och gjorde mest ingenting tills det för mig var dags att fara hem. De skjutasde mig till Hallsberg och jag tog bussen hem. 
 
Det blev ett jädra långt inlägg men denna helg har verkligen varit hur bra som helst och hur nödvändig som helst. På senaste tiden har jag inte mått speciellt bra utan jag varit sönder stressad ovh kommer även vara de veckor som är kvar till sommarlovet. Jag har känt hur orken tagit sig ur mig och jag följde gamla banor. Därför var denna helg väldigt behövlig. Det blev en pause från allt, det gav mig tid att andas för ett tag. Jag har denna sorg sjukdom och Urban Cone och Markus botade mig för en stund. Denna helg har med andra ord givit mig tillräckligt med ny energi för att klara mig till sommarlovet vilket jag innan inte trodde jag skulle.
Nu ska jag duscha och sedan hoppa ned i sängen och kolla på Orphan Black, ha det fint och sköt om er kära vänner!
Allmänt | |
Upp