Efter mer än två månader är jag tillbaka igen

Jag är tillbaka, flera månader senare. Det är ett bra tag sedan jag gav ifrån mig livstecken här i cyberrymden. Jag saknar detta. Bloggandet är ändå något som ligger mig nära hjärtat, för fasiken vad jag älskar att skriva. Därför har jag tänkt att försöka komma igång igen. Det har hänt alldeles för mycket under denna tid att jag inte ens vet vart jag ska börja eller ens kommer ihåg allt som hänt. Därför tänkte jag börja med att svara på en fråga jag fått angående mitt hår som numera inte alls är lika drömmigt som det var från början. Men om 1,5 månad hoppas jag att det blir lika drömmigt och inte ännu mer. Sedan tänkte jag dela med mig av lite cravings från Monki och H&M. Jag hoppas ni mår bra och är vid liv, ta hand om varandra. Ge varandra lite extra kärlek, det kan behövas i detta trångsynta och exkluderande land vi lever i. 
 
Fåga: Gjorde du håret själv, i såfall vilken färg?
 
Svar: Nej, jag färgade mitt hår hos en frisör. Men för att behålla denna grå:a färg något sånär som den var från början har jag använt mig utav en shampoo toning från Wella som heter Color Fresh 8/81 som jag tror kan fungera om man har väldigt väldigt ljust hår innan. Men jag skulle rekomendera att gå till en frisör.
Dessa ovan är från H&M
Detta kommer från Monki.
 
Har verkligen gått helt ifrån det här med färg och använder i stort sett bara svart. Ett och annat vinrött, grått eller vitt plagg slinker med hem in i garderoben.
 
Nu ska jag ta och kolla på någon serie, ha det fint.
 
 
Allmänt | | Kommentera
Upp