Guess who's back... again.

Jag sa att var tillbaka men ändå blev det inget inlägg på närmare tre månader. Så kan det bli. Men nu ska jag åtminste försöka skriva här lite då och då. Mest för att skriva av mig lite, som en dagbok fast på nätet. Men vad har jag gjort sedan sist då? Annat än att gråtit, haft ångest och mått väldigt dåligt så har jag pluggat, fotograferat, umgåts med min familj, umgåts med vänner och bara försökt hållt mig över ytan. Jag tänkte visa lite bilder som jag lagt ut inom den närmsta månaden på min instagram som för övrig är emmamariaolson.
Jag har blivit ännu mer gråhårig och ännu mörkare och jag älsker det. Jag har varit nästintill blind varenda gång jag lämnat huset för att mina glasögon immat igen. Det var ett äventyr avrenda gång. Jag har förälskat mig i min vinröda/mörklila läppenna från make up store och använder det så fort jag får tillfälle.
Jag, mamma, pappa, Irma och Maja åkte på jullovet och gick Harge Uddar. Det är verkligen så otroligt vackert på vintrarna. Tyvärr kunde jag inte ta med min kamera bå jag glömde batteriladdaren hos Ida när vi spelade in film till ett skolprojekt. Typiskt mig. Har verkligen fotogarferat så mycket natur den här vintern och jag hade verkligen glömt hur mycket jag älskar det.
Hittade för bara några dagar sedan pappas gamla skorta och matchade den med två space buns och wips så hade jag förvandlats till en grunge-brud från 90-talet, I'm in love. Har även köpt mig en spegel till rummet och den är E N O R M. Så ja nu får ni säkerligen stå ut med alot of mirrorselfies. Var ensam hemma en dag och bestämde mig för att laga någon god mat och slutligen blev det nudel och kyckling wok. Lyckades bra faktiskt. Gjorde även matlåda till mor min som även hon tyckte om den!
 
Ja det är några få bild från den senaste månaden. Vill ni se mer så gå in på min instagram, där uppdaterar jag med jämna mellanrum. Ta hand om er så hörs vi, puss.
 
Allmänt | |
Upp